Allround piske

Allround piske

Piske til alle formål, lige fra springning til hyggeridning, kan fås i mange farver og stile. Ridepiske bør anvendes af kyndige ryttere.
6 artikler

Køb Allround piske på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Piske fra Horze er et godt hjælpemiddel til jordtræning.

Piske fås til en lange række discipliner som kørsel, longering og dressur. Vælg den perfekte længde der passer til dine behov. Den perfekte dressurpisk er let og komfortabel i hånden, og mange piske fra Horze er perfekt afbalanceret og lavet af let carbon eller glasfiber for optimal kontrol. Komfortable gummi- eller gummilignende håndtag gør det nem at tage piskene med sig. Farverige modeller udtrykker din stil samtidig med at de har den ønskede effekt. Vær forsigtig når du bruge en pisk, og brug aldrig mere styrke end højst nødvendigt. Som en ekstra detalje når du rider kan du vælge en pisk med glitter på håndtaget eller skaftet.

Piske fra Horze giver dig kontrol når du kører, longerer eller rider.

Ridepiske er designet til at hjælpe rytterens schenkler under træning eller stævne, og kan støtte impulser og holdning. Udvalget af ridepiske indeholder mange længder der passer til alle discipliner. Længere piske bruge normalt forsigtigt bag rytterens ben for at få hesten til at bevæge sig fremad. Horze tilbyder piske i mange farver og modeller der passer til enhver rytter. Longeringspiskene fra Horze er perfekte til træning. Horze kørepiske er lavet som et hjælpemiddel til kusken, når han skal styre, ændre retningen eller øge tempoet. En perfekt afbalanceret og let pisk er et must for enhver rytter.