Træk 20% fra alt fra mærket Horze*
Brug koden: MIDWEEK
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Hvpolo

Hvpolo

110 artikler

HV Polo er grundlagt i 1980 i Holland, og er blevet førende inden for ridesportsverdenen, særling inden for det internationale polo samfund i over 15 lande. Stilene og valgmulighederne fra HV Polo ligner dem fra Horze serien, så vi tilbyder naturligvis disse for at komplimentere vores udvidede kollektioner. Grafikken, de dristige, moderne farver og Hunter / jumper stilarterne er let genkendelige blandt ride entusiaster over hele kloden.

De produkter som HV Polo tilbyder, omfatter herre- og damebeklædning med flot grafik. Det spændende udvalg indeholder casual damebluser og toppe med emblemer og bogstaver. Formsyede jakker, designede til at smigre figuren og fremvise dine ride stolthed og stil, gennem et præg af grafik og detaljer. Disse jakker er fremstillet med de mest eftertragtede tekstiler, og består af fleece og kunstpels, som udgør en moderne og samtidig varm og praktisk kombination. Masser af broderet skrift og grafik, sætter et personligt præg på fleecetrøjerne og hættetrøjerne med lynlås. Rigeligt med lommer samt elastiske manchetter, gør trøjerne funktionelle såvel som flotte. Tilføj et par stilfulde knæstrømper til garderobe, til at have på under dine favorit ridebukser, for en komplet påklædning. Strømperne fås i varierede farver til a mikse og matche efter dit humør. HV Polo laver sågar også trendy, casual staldstøvler, til at gøre staldpligterne sjovere. Grafikken på støvleskaftet præger hverdagsaktiviteterne med stil. Nogle HV Polo ridebukser har finurligt flair og har et stofbælte som kan bindes, som giver et sjovt og moderne look. Disse ridebukser er designet til uformel påklædning, men er fremstillet i den samme høje standard, som alle andre produkter i HV Polo kollektionen. Masser af lommer og smarte syninger, gør disse ridebukser til noget særligt.

Iøjnefaldende sadelunderlag til den aktive hest fra HV Polo, har en stil der ligner dem som serierne fra Horze tilbyder, med mulighed for lignende broderede detaljer. Vælg det allround- eller dressurunderlag som passer til din smag, med en blød, fugttransporterende tekstil, til at holde din hest kølig og komfortabel, mens den yder sit bedste.

Så snart du har prøve HV Polo kollektionen, vil du se hvorfor disse produkter og matchende tøj, passer perfekt sammen med resten af produkterne som vi tilbyder ryttere fra Horze og B Vertigo.