Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu
-10%

Brogini Treviso syntetiske leggins

Produkt-ID: 308775

DKK 296,10
DKK 339,00
(Prisen er inkl. moms)
Brogini Treviso syntetiske leggins
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Brogini Treviso syntetiske leggins
Beskrivelse

Beskrivelse

Treviso syntetiske leggins giver maksimal komfort for rytteren under alle forhold og ekstra fleksibilitet. Indersiden har Micro Touch-foring der holder dem fra at glide ned ad benet, og praktisk yderside der kan tørres af og kræver minimal pleje.


Egenskaber:


  • Treviso syntetiske leggins giver maksimal komfort for rytteren under alle forhold og ekstra fleksibilitet
  • Indersiden har Micro Touch-foring der holder dem fra at glide ned ad benet, og praktisk yderside der kan tørres af og kræver minimal pleje

Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

godt
0 Likes

Der er gået en uge siden jeg har disse mini chaps, de opretholder god kalv og undgår at glide i sadlen. Først i går havde jeg lidt problemer med en af de to lynlåse i håb om, at den ikke starter igen ... Til prisen finder jeg, at de stemmer overens med det, der forventes.

Utroligt godt!
0 Likes

Mine nye yndlingschaps! Målet stemmer på en prik, formes pænt til benet. God lynlås, der ikke glider op og passer til de fleste sko. Har også købt brogini tivoli ridesko med disse, og de sidder som et skud. Stor værdi, tro ikke, at de var syntetiske.

Ødelagt efter 3 måneder
0 Likes

Ved første øjekast er disse mini-chaps smukke, de strammer kalven godt, materialet er pænt. Desværre brød en af lynlåsene på heste! Så prøvede jeg 15 minutter at fortryde, umuligt: Jeg måtte skære med en saks. Så virkelig skuffet over, at de ikke modsatte sig længere! Jeg vil ikke købe dem, dårlig lynlås!

Ganske glad
0 Likes

Denne snor ser utrolig flot ud, men er meget tynd i stof. Der er et lille valg i størrelser, måske en lille strækning, jeg er som regel S, men S er lidt stram, M er lidt stor, men ellers er kaplen behagelig og har den rigtige højde. Utroligt smukke og behagelige chaps, hvis du ikke ender i to størrelser.

Dårlig pasform
0 Likes

Mærkelig størrelse, var for stram omkring ankelen og i det strammeste lavet omkring benet, selvom jeg har tynde ben. For længe også. Ellers er de bløde og gode fra første dag.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.