-20% på alt fra Horze *
Brug koden: MIDWEEK
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Vitaminer

Fodertilskud hjælper hesten med at opretholde et optimalt helbred og forbedrer forskellige tilstande. Der findes fodertilskud til hestens led, hove, pels og helbred.

Dine filtre:
44 artikler

Fodertilskud er en god måde at sikre sig, at hesten får den næring den har behov for.

Fodertilskud kan beskytte mod mange tilstande hos hesten, alt fra at bedre hovkvaliteten til at få mere glans i pelsen. En del tilskud er beregnet på at hjælpe specifikke tilstande, men ved at tilsætte den rigtige mængde af vitaminer og næringsstoffer i den daglige foderplan, vil hesten ikke bare blive sundere. Den vil også se fantastisk ud. Lidelser i hovene er ofte et resultat af for få vitaminer, men kan også blive påvirket af ydre omstændigheder som terræn og klima. Ved at bedre hestens generelle sundhed, vil tilstande som tørre og sprøde hove kunne korrigeres gennem daglig fodertilskud.

Fodertilskud til hest kan forbedre vækst, pels, hove, led og andre tilstande.

Korrekt fodertilskud er viktigt, og nogle gange er heste avlet frem eller født med tilstande som kan afhjælpes med ekstra fodertilskud. Ved at give hesten elektrolytter efter hårdt arbejde, eller ekstra vitaminer til en drægtig hoppe, kan hesten opretholde en god sundhed, uden at det går på kompromis med trygheden. Du bør altid spørge en dyrlæge til råds før du laver drastiske ændringer i hestens foderplan. At give hesten et alsidigt tilskud, kan være lige let som når du selv tager vitaminer til daglig. En enkel, alsidig vitaminblanding sikrer, at din hesten kan yde sit bedste. Vælg en specialblanding når du ønsker en specificeret effekt, for eksempel at øge funktionen i leddene eller give hesten en flottere pels.